Anna Dymna, Katarzyna Dowbor, Artur Barciś, Monika Pyrek i inne gwiazdy zagoszczą przed świętami na łamach „Faktu”, dzieląc się swoimi przepisami na tradycyjne wigilijne potrawy. W poniedziałek 10 grudnia br. w „Fakcie” pierwsza część specjalnego dodatku „Sławni gotują. Wigilijne przepisy znanych ludzi”.
Czytelnicy „Faktu” będą mogli poznać sprawdzony przepis Ewy Minge na pieczonego karpia i sposób Katarzyny Dowbor na przyrządzenie kapusty z grzybami. Wśród tradycyjnych świątecznych potraw, które w „Fakcie” zaprezentują gwiazdy, znajdzie się także niepowtarzalna kutia Anny Dymnej, śledzie od Artura Barcisia, pierogi z kapustą Moniki Pyrek, barszcz Mai Popielarskiej i piernik Agustina Egurroli.
Każdy przepis będzie bogato ilustrowany zdjęciami zaproszonych gwiazd. Strony z dodatkiem „Sławni gotują. Wigilijne przepisy znanych ludzi” ukażą się w „Fakcie” w poniedziałek i we wtorek. Przepisy – po wyjęciu z gazety – utworzą wygodną książeczkę.
(na podstawie informacji Ringier Axel Springer Polska)