cykliczne porady dla sprzedawców, opinie ekspertów

Świąteczna „Kuchnia” już na rynku

kuchnia-12-2016
Przepisy na marynowane, smażone i duszone ryby, proste przepisy Karola Okrasy na bożonarodzeniową ucztę, 5 sposobów na kolorowy lukier, pierogi z niecodziennym nadzieniem oraz sposoby na ciasteczka jako słodkie i chrupiące ozdoby na choinkę – to wszystko znalazło się w nowym grudniowym wydaniu miesięcznika „Kuchnia”.
W wydaniu czytelnicy mogą znaleźć również 5 sposobów na fasolę według kucharza Grzegorza Łapanowskiego, przepisy na łączenie kaczki z cydrem, listę najlepszych win do sandacza i wołowiny, a także do kurczaka, jagnięciny i czerwonego mięsa, porady dotyczące marynowania śledzi oraz sposoby na przyrządzenie kasztanów i lukru w pięciu smakach.
Redakcja przedstawia kulinarną relacje z Karaibów i z Armenii, opowiada o Gioachinno Rossinim – muzyku, który porzucił karierę dla jedzenia, oraz o Alainie Ducassie – najlepszym kucharzu świata.
W numerze można również znaleźć zeszyt z 35 przepisami na świąteczne ciasta, pierniki, rolady i strucle.

Źródło: Agora

Dodaj komentarz