Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

cykliczne porady dla sprzedawców, opinie ekspertów

Świąteczna „Kuchnia” już na rynku

kuchnia-12-2016
Przepisy na marynowane, smażone i duszone ryby, proste przepisy Karola Okrasy na bożonarodzeniową ucztę, 5 sposobów na kolorowy lukier, pierogi z niecodziennym nadzieniem oraz sposoby na ciasteczka jako słodkie i chrupiące ozdoby na choinkę – to wszystko znalazło się w nowym grudniowym wydaniu miesięcznika „Kuchnia”.
W wydaniu czytelnicy mogą znaleźć również 5 sposobów na fasolę według kucharza Grzegorza Łapanowskiego, przepisy na łączenie kaczki z cydrem, listę najlepszych win do sandacza i wołowiny, a także do kurczaka, jagnięciny i czerwonego mięsa, porady dotyczące marynowania śledzi oraz sposoby na przyrządzenie kasztanów i lukru w pięciu smakach.
Redakcja przedstawia kulinarną relacje z Karaibów i z Armenii, opowiada o Gioachinno Rossinim – muzyku, który porzucił karierę dla jedzenia, oraz o Alainie Ducassie – najlepszym kucharzu świata.
W numerze można również znaleźć zeszyt z 35 przepisami na świąteczne ciasta, pierniki, rolady i strucle.

Źródło: Agora

Dodaj komentarz